Ace Utilities v5.6

Suggest new features for future releases, participate in beta tests and share the results
siliconman01
Posts: 118
Joined: Sat Aug 25, 2007 9:09 am

Re: Ace Utilities v5.6 beta

Post by siliconman01 » Mon Sep 29, 2014 8:03 am

Wrong post
Last edited by siliconman01 on Tue Sep 30, 2014 7:04 am, edited 2 times in total.
Home Built ASUS ROG Maximus Extreme; Dell XPS 8700; Dell XPS 15 (9575) 2in1- all with Windows 10 x64 Professional.

hari
Site Admin
Posts: 680
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:15 am

Re: Ace Utilities v5.6 beta

Post by hari » Mon Sep 29, 2014 2:31 pm

hi siliconman01,

A quick check of Erase History scanning did not list these files, are you sure Ace Utilities is deleting these files? Because we have these in our ignore list.
regards,
Hari, Acelogix Team

Aneesh
Site Admin
Posts: 898
Joined: Mon Aug 04, 2003 7:12 am

Re: Ace Utilities v5.6 beta

Post by Aneesh » Mon Sep 29, 2014 7:41 pm

Ace Utilities v5.6 released.

We sincerely thank all our users, esp. those who helped us test the new beta version.
Regards,
Aneesh,
Acelogix Software Team.

siliconman01
Posts: 118
Joined: Sat Aug 25, 2007 9:09 am

Re: Ace Utilities v5.6 beta

Post by siliconman01 » Mon Sep 29, 2014 7:49 pm

hari wrote:hi siliconman01,

A quick check of Erase History scanning did not list these files, are you sure Ace Utilities is deleting these files? Because we have these in our ignore list.
Here is a before and after picture of the Task Scheduler. I took a shot of the Task Scheduler, then promptly ran the Clean Up as shown above, and then took a shot of the Task Scheduler again. Certainly looks to me that AU is doing it.
Last edited by siliconman01 on Tue Sep 30, 2014 7:02 am, edited 1 time in total.
Home Built ASUS ROG Maximus Extreme; Dell XPS 8700; Dell XPS 15 (9575) 2in1- all with Windows 10 x64 Professional.

FAM07
Posts: 114
Joined: Fri Jul 06, 2007 12:51 pm

Re: Ace Utilities v5.6

Post by FAM07 » Tue Sep 30, 2014 12:42 am

Hi,
I posted about AU does not open in a limited user account (Win 8.1 64-bit) (Posted: Sat Sep 27, 2014 11:16 pm. -in this thread-)
If I renew my license, AU will be displayed in a standard user account?

hari
Site Admin
Posts: 680
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:15 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by hari » Tue Sep 30, 2014 2:38 am

I posted about AU does not open in a limited user account (Win 8.1 64-bit) (Posted: Sat Sep 27, 2014 11:16 pm. -in this thread-)
If I renew my license, AU will be displayed in a standard user account?
It is not related to renewal, we are still checking the issue. Now that you have mentioned renewal, we will have to check that.
regards,
Hari, Acelogix Team

hari
Site Admin
Posts: 680
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:15 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by hari » Tue Sep 30, 2014 2:39 am

Here is a before and after picture of the Task Scheduler. I took a shot of the Task Scheduler, then promptly ran the Clean Up as shown above, and then took a shot of the Task Scheduler again. Certainly looks to me that AU is doing it.
By Cleanup, do you mean Erase Your History? Or is it Wizard? If it is the Wizard, what tools are selected to run? thanks.
regards,
Hari, Acelogix Team

siliconman01
Posts: 118
Joined: Sat Aug 25, 2007 9:09 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by siliconman01 » Tue Sep 30, 2014 6:25 am

hari wrote:
Here is a before and after picture of the Task Scheduler. I took a shot of the Task Scheduler, then promptly ran the Clean Up as shown above, and then took a shot of the Task Scheduler again. Certainly looks to me that AU is doing it.
By Cleanup, do you mean Erase Your History? Or is it Wizard? If it is the Wizard, what tools are selected to run? thanks.
Wrong post :?
Last edited by siliconman01 on Tue Sep 30, 2014 7:04 am, edited 1 time in total.
Home Built ASUS ROG Maximus Extreme; Dell XPS 8700; Dell XPS 15 (9575) 2in1- all with Windows 10 x64 Professional.

hari
Site Admin
Posts: 680
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:15 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by hari » Tue Sep 30, 2014 6:59 am

See the attached pictures
hi siliconman01,
That is not our program "Ace utilities", it is from another vendor ;)
regards,
Hari, Acelogix Team

siliconman01
Posts: 118
Joined: Sat Aug 25, 2007 9:09 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by siliconman01 » Tue Sep 30, 2014 7:01 am

OOOOPS....sorry. I did post this to the wrong forum...ouch! :? :oops:
Home Built ASUS ROG Maximus Extreme; Dell XPS 8700; Dell XPS 15 (9575) 2in1- all with Windows 10 x64 Professional.

Aneesh
Site Admin
Posts: 898
Joined: Mon Aug 04, 2003 7:12 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by Aneesh » Tue Sep 30, 2014 9:26 am

FAM07 wrote:Hi,
I posted about AU does not open in a limited user account (Win 8.1 64-bit) (Posted: Sat Sep 27, 2014 11:16 pm. -in this thread-)
If I renew my license, AU will be displayed in a standard user account?
Hi,

Can you please export the 'Ace Utilities Preferences' from the Registry?

Log in to the standard account you use. Start 'regedit.exe'. Go to 'HKEY_CURRENT_USER\Software\Acelogix\Ace Utilities'. Right-click on 'Ace Utilities' and select 'Export'. Save the file as .REG.

Either attach it in your next post here or email us.
Regards,
Aneesh,
Acelogix Software Team.

FAM07
Posts: 114
Joined: Fri Jul 06, 2007 12:51 pm

Re: Ace Utilities v5.6

Post by FAM07 » Tue Sep 30, 2014 11:28 pm

Hi,
With respect to the issue about standar user account, I unistalled AU and reinstalled but the problem persisted. All is on Win 8.1 Pro 64-bit.
Attached is the REG file extracted after fresh installation of AU 5.6 64-bit.
Thanks.

FAM07
Posts: 114
Joined: Fri Jul 06, 2007 12:51 pm

Re: Ace Utilities v5.6

Post by FAM07 » Tue Sep 30, 2014 11:38 pm

Hi,
Another thing that i was noted, on Win 8.1 Pro 64-bit, is that Erase Your History dialog shows the Firefox item when it is not installed (See attached image).
I have understood that if a browser is not installed its icon is not displayed in Erase Your History, as in Win 7 (in this case of Win 7, I uninstalled Google Chorme and then the Chrome icon disappeared from Erase your History).
Attachments
Erase Your History.png
Erase Your History.png (48.48 KiB) Viewed 14152 times

hari
Site Admin
Posts: 680
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:15 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by hari » Wed Oct 01, 2014 4:25 am

FAM07 wrote:Another thing that i was noted, on Win 8.1 Pro 64-bit, is that Erase Your History dialog shows the Firefox item when it is not installed
Are there any other browsers like Pale Moon, SeaMonkey or IceDragon installed?
It can also show the Firefox page if there are some remnants of Firefox in the drive or Registry. Did you ever install Firefox and later uninstall it?

BTW, it is not showing Opera since opera is not installed.
regards,
Hari, Acelogix Team

Aneesh
Site Admin
Posts: 898
Joined: Mon Aug 04, 2003 7:12 am

Re: Ace Utilities v5.6

Post by Aneesh » Wed Oct 01, 2014 6:48 am

FAM07 wrote:Hi,
With respect to the issue about standar user account, I unistalled AU and reinstalled but the problem persisted. All is on Win 8.1 Pro 64-bit.
Attached is the REG file extracted after fresh installation of AU 5.6 64-bit.
Thanks.
Unzip the attachment. From the 'standard account', run the .REG file to merge it. Run Ace Utilities and see if the issue is resolved.

If this is indeed the case, we've fixed it and will be there in the next upload.
Regards,
Aneesh,
Acelogix Software Team.

Post Reply