Wipe Recycle Bin

Discuss problems regarding Acelogix Software products and find solutions
Post Reply
csleech
Posts: 18
Joined: Tue Sep 15, 2009 1:25 pm

Wipe Recycle Bin

Post by csleech » Mon Sep 05, 2011 11:24 am

Hello,

I am seeing the following behavior and wanted to know if it is intended.

I can start and run multiple right click > Secure Erase processes but I cannot start a "Wipe Recycle Bin" action when a Secure Erase is in progress?

Is this intended functionality? It just seemed odd I could do multiple erases but couldn't do a wipe at the same time.

csleech
Posts: 18
Joined: Tue Sep 15, 2009 1:25 pm

Re: Wipe Recycle Bin

Post by csleech » Tue Sep 06, 2011 1:23 pm

Also, and maybe this needs to be an enhancement request, it would be great if the Secure Erase dialog would remember last location.

Aneesh
Site Admin
Posts: 898
Joined: Mon Aug 04, 2003 7:12 am

Re: Wipe Recycle Bin

Post by Aneesh » Wed Sep 07, 2011 2:44 pm

It's so by design; not for any special reason but coded that way. :--|
Regards,
Aneesh,
Acelogix Software Team.

csleech
Posts: 18
Joined: Tue Sep 15, 2009 1:25 pm

Re: Wipe Recycle Bin

Post by csleech » Thu Sep 08, 2011 11:53 am

Can the window position be put in as an enhancement? Thanks!

Post Reply